چگونه در مورد نمونه طرح توجیهی کسب و کار دانشمان را بیشتر کنیم

چگونه در مورد نمونه طرح توجیهی کسب و کار دانشمان را بیشتر کنیم

چگونه در مورد نمونه طرح توجیهی کسب و کار دانشمان را بیشتر کنیم

Blog Article

بیزینس پلن هر کسب و کار سندی است که اهداف، خدمات، محصولات، جایگاه صنعتی، اهداف بازاریابی و پیشبینیهای مالی آن کسب و کار را توصیف میکند. اطلاعاتی که در یک پلن کاری در کنار هم قرار میگیرند، میتوانند راهنمای بسیار مفیدی برای اداره و توسعه کسب و کار شما باشند.

دو نوع اصلی از طرح های توجیهی وجود دارد: طرح توجیهی ساده و طرح توجیهی جامع.

آیا قرار است طرحتان را برای سرمایهگذارها ارائه کنید؟ یا مدیران قسمتهای داخلی یا کارمندان؟

هر کسب و کاری، هرچقدر کوچک به ساختاری نیاز دارد؛ یعنی ساختاری که نقشهای افراد در آن مشخص باشد. قوانینی هم برای جلوگیری از دوبارهکاری و موازیکاری و تداخلات احتمالی وضع میشود تا همه کارکنان با رعایت آنها بتوانند در آرامش نقش خود را ایفا کنند.

برای پاسخ به سوال فوق، باید کاربرد طرح کسب و کار یک صفحه ای بدانید.

طرح توجیهی شما میتواند به عنوان یک سند نوشته شود یا به صورت نمایش اسلاید طراحی شود، مانند ارائه پاورپوینت. گاه هر دو نیاز است.

قدم ششم: استراتژیهای بازاریابی و فروشتان را توضیح دهید

این نکته را هم بدانید که مشتری تلاشهای شبانهروزی شما را نمیبیند؛ بلکه محصول شما را میبیند.

این پیشنهاد شما برای سرمایه گذاران است و با آنها در میان میگذارید که اهداف استارت آپ شما چیست و چگونه انتظار دارید سودآور باشید.

اگر خلاصه اجرایی شما توجه خواننده را جلب نکند، آنها بیشتر مطالعه نخواهند کرد و علاقه آنها به کسب و کار شما نمونه بیزینس پلن تکمیل شده تحریک نخواهد شد.

صورت جریان نقد، کاری به درصد سود و زیان شما ندارد؛ بلکه تنها میزان وجه نقد کسب و کار شما در زمانهای مختلف را مشخص میکند.

دلایل مهمی که مشتریان از بین تمام رقبا و محصولات آنها، شما را انتخاب میکنند چیست؟ این دلایل داد مزیت رقابتی شما و کسب و کارتان هست.

محصول شما و داد مزیتهایش از چه طریقی به دست مشتری میرسد؟ مشتری چه شیوهای را میپسندد؟ رقبای شما از چه راههایی استفاده میکنند تا محصولشان را به دست مشتری برسانند؟ آیا شما میتوانید در این موضوع خلاقیت ویژهای داشته باشید؟ کانالهای مستقیم و غیرمستقیم انجام این کار چیست؟

احساسی و جذاب باشد. یک بیانیه احساسی دیگران را ترغیب میکند تا به شما گوش دهند و ابعاد کسبوکار شما را بهتر درک کنند.

Report this page